Vaihtoehtointiaani

Vaihtoehtointiaani

Thursday, 16 February 2017

Viime aikoina

...olen ollut saikulla.

Kun astmaoireet olivat jo viidettä viikkoa pahentuneet ja mitään järjellistä selitystä ei löytynyt, eikä steroidit tai kortisonit alkaneet purra, työterveyslääkäri laittoi minut sitten sairaslomalle. Täällä sitä sitten ollaan.

Olen nyt rampannut verikokeissa ja epäilyjä on aina mykoplasmasta hinkuyskän jälkimaininkeihin tai sisäilman ongelmiin, mutta katsotaan nyt. Nyt koitan ottaa rauhassa ja antaa kortisonien purra kunnolla.

 Niinpä olen sitten haahuillut kämpillä Huuhkajan riihipaidassa ja villasukissa. Niissä tuntuu pelkästään olevan jo parantava ja rentouttava teho.


Äite ilahdutti sairaslomalaista ja lähetti kirjoneulepuseron, jota hän on kutonut viimeiset 3 kuukautta ja katkonut ties kuinka monet puikot! Mutta tämä on juuri täydellinen, ja käytännössä ikuinen jos sitä huoltaa oikein. Ihana <3
 Viime aikoina ollaan Huuhkajan kanssa toden teolla innostuttu lautapeleistä. Tässä lähistöllä Oulussa olikin toissaviikonloppuna oikein tapahtuma, joka keskittyi lautapeleihin (Maracon), ja siellä käytiin pelaamassa kavereiden kanssa erä Thunderstonea. On muuten hyvä peli, suosittelen. Täytyisi itsekin ostaa kyseinen peli. Tässä on kuitenin LotR-nörttien pakollinen hankinta, War of the Ring. Paikallinen lautapelikauppa pystyi onneksi toimittamaan sen meille, ja sinne on vielä tulossa tilauksesta myös LotR-korttipeli. Voin onnellisesti hautautua kotiin ja nörtätä! Tosin isompi pöytä tarvittasiin, War of the Ringia joutuu pelaamaan helposti 4-5 tuntia ja siinä ehtii selkä mennä tosi kipeäksi.

 Ostin myös ainoan oikean paidan kotiseutupaidat-nimisestä nettikaupasta. Muita todella cooleja paitoja olivat ainakin Keminmaa ja Raahe.. :D

Joku päivä jaksoin jopa laittautua, ja kävimme Huuhkajan kanssa kaupungilla. Tuntui pitkästä aikaa ihmismäiseltä!

Tänään olen:

- syönyt isosti aamupalaa
- katsonut ihan liikaa Sinkkuelämää (ajatelkaa, ensi vuonna ekoista jaksoista tulee jo 20 vuotta)
- värjännyt hiukseni ensimmäistä kertaa hennalla ja tälläkin hetkellä istu kelmu päässäni haisten joko teeltä tai lehmänläjältä, en osaa oikein päättää kumpaa enemmän


3 comments:

 1. Hee, miehelläni on tuo WOTR. Ollaan jopa kerran pelattu se läpi, totta se on siinä menee tosi monta tuntia. Pitää ihan kokonainen päivä melkein pyhittää pelaamiselle ja välillä pitää vaikka ruokatauko. :D Kiva peli, pitää vaan jaksaa keskittyä tosi paljon.

  Ihana meikki! <3 Mitä huulipunaa sulla on? :)

  Tuo Kittilä paita on hauska. :D

  Voimia parantumiseen, toivottavasti lääkkeet puree nyt kunnolla.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hohoi joo kyllä varsinkin näin lautapelinoviisina otettiin aika iso pala mutta kyllä se on silti mielenkiintoista, kun ollaan näin jäätäviä LotR-faneja molemmat :D

   Hmmm. Huulipuna taitaapi olla joko Max Factorin So Berry tai Make Up Storen Black Orchid, noita kahta tulee käytettyä eniten niin jompikumpi. :D

   Delete
 2. Se teema jaksaa kyllä kantaa koko pelin ajan ja se synkkaa hyvin kirjan tapahtumien kanssa näin isommalta skaalalta. :)
  Joo Lotr on kyllä ihana tapaus. <3 Tällä hetkellä (vasta toista) kertaa luvussa koko trilogia, vähän hitaasti etenee kun en ole saanut itseäni täysin lukutuulelle. Mutta pikkuhiljaa..

  Ahaa, okei kiitos tiedosta. :) Mulla oli joskus monta vuotta sitten tuo Black Orchid, sävy oli hieno mutta en saanut sitä tasaisesti levittymään.

  ReplyDelete