Vaihtoehtointiaani

Vaihtoehtointiaani

Monday, 7 May 2018

Rooleista, mie ja minun monet puolet

Tässä edellisen postauksen jälkeen jäin pohdiskelemaan vielä tuota omaa alter egoani Oliviaa, ja sen myötä vielä sitten pidemmälle arkielämän monia rooleja. Tein oikein tämmösen mentaalisen listan:

1. Sisäinen rooli, mie ite

Se, joka mie oikeasti olen. Ja jonka mie ite tunnen parhaiten kaikkine hyvine ja huonoine puolineen. Jota en mielelläni näytä muille, ellei kyseinen ihminen ole todella läheinen.

2. Perherooli, sisko ja tytär

Tämä tyyppi on todella huolehtivainen ja perhekeskeinen. Jopa suorastaan raivokas, jos kokee rakkaitaan kohdeltavan väärin. Touhuaa ja hössöttää, ihan niin kuin äite ja anoppi. Puuhastelee kaikenlaista kotona, paistaa lättyjä. Osoittaa mieltä, kun kukaan ei ole keittänyt kahvia vaan juonut termarin tyhjäksi.

3. Ystävä

Ehdottoman lojaali, mutta edelleen sellainen kanaemo. Huolehtii ystävien asioista, murehtii niitä jopa öisin. Oma jaksaminen ei tahdo aina riittää fyysisesti tapaamaan, mutta luotan siihen että ystävät tietävät, että olen aina olemassa kun minua tarvitaan.

4. Vaimo

Oikeastaan yhdistelmä kaikkia edellä mainittuja, sillä erotuksella että aviomies pystyy osoittamaan minusta nekin asiat, jotka ovat minusta vähän vähemmän kivoja ja joita yritän ehkä piilotella. Ja sitten ehkä se aika ilmeinen, seksuaalinen aspekti joka puuttuu muista suhteistani :D

5. Ammatillinen rooli

Olen pirun kunnianhimoinen ja tunnollinen, ja haluan oikeasti olla hyvä siinä, mitä teen. Aika paljon tuon persoonaani mukaan töihin ja varsinkin lähimmille työkavereille, mutta silti aika paljon työminästä puuttuu sellaista, jota muissa on.


Oikeastaan kaikissa näissä rooleissa on olemassa jokin pysyvä, muuttumaton olemus. Kuvailisin sitä näin:

- Rehellinen
- Oikeudenmukainen
- Lojaali
- Huumorintajuinen
- Huolehtiva
- Positivinen

No comments:

Post a Comment