Vaihtoehtointiaani

Vaihtoehtointiaani

Monday, 12 August 2013

My "beauty" secrets

Since I don't have camera now (actually I haven't got a slightest clue of it's whereabouts) I have to use pics from the Internet. Due to that fact I shall share some secrets about my everyday make up!

1. Lumene Beauty Base Eye Make up primer

This is the most perfect product if you love eyeshadows that won't_spread. I like this especially because it's impossible for me to wear any eyeshadow on my bottom eye lid, but with this it's also possible.


2. Wet & Wild Cover All conceler palette
This little fella is all you need to cover up little pimples, dark eyes or reddish points on your face. An it's super cheap!

 
3. Lumene Arctic Berry Eyebrow Pencil, Grey Black

This is not perfect, but very close to it! I have tried to find an eyebrow pencil that is dark enough but neither too soft or too hard. I'm still searching. But this is so far best I have found, especially with the next product...

4. Make Up Store, Black eyeshadow

This is eyeshadow with hell lot of colour! I use it on my eyebrows, with a drop of water it turns into eyeliner and it stays. Love it.

5. Max Factor Lipstick, So Berry

I think that this is no longer available, so typical. But this gives a really nice cold dark red shade on lips. I think that Make up store has one lipstick to replace this...

Max Factor
Make up store
Have tell you, I usually get all the best make up tips from my dear friend Daemiana. She really knows how to impress!

12 comments:

 1. I use the same eye make up primer, and I have to agree! ^^

  ReplyDelete
 2. Make up Storen Black Orchid (eli tuo, mikä kuvassa taitaa näkyä..?) on kyllä kelpo! Pysyykin hyvin. Epäröin sen hankkimista hinnan takia, kun huulipunaa ei kovin usein tule käytettyä, mutten ole katunut.

  ReplyDelete
 3. Ps. Moikkasitpa Jalossa iloisesti, piristi! Harmi, ettei ehtinyt enempää jutustella. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hinta on monesti aika hyvä tae, ainakin kosmetiikan puolesta on tullut todettua muutaman kerran. haha, olin varmaan jo iloisesti hiprakassakin kun tulitte paikalle :D

   Delete
 4. Luomivärin pohjustajista todella loistavia on myös Urban Decayn legendaarinen Primer Potion (sitä saa pretty.fi:stä) ja Isadoran Eyeshadow fix. :) Mulla on kanssa tuo Lumenen kulmakynä (2 sävy) se on kyllä koostumukselta aika näppärä ja sävy on hyvä.

  Eyelinereistä hehkutan uutta rakkauttani Lorealin Perfect Slim Eyelineriä, se on mahtava! Väriä tulee sopivasti, ei tarvitse mitään vippaskonsteja, kärki on sopivan terävä ja väri oikeasti musta. Ai niin, ja kaikkein paras puoli on se ettei kärki mene tukkoon, kuten joissakin kynämallisissa nestelinereissa. Perus linereitä kalliimpihan tuo on kyllä, mutta on kyllä hintansa väärti.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oon kuullu niin monelta hehkutusta tuosta UD:n primerista että ehkä seuraavaksi pitäis se testatakin :D Eyeliner kuulosti kans hyvältä, olen tainnut sitä joskus hipistellä jossain marketissa. Hmm...

   Delete
 5. I love the last 3 makeups, mainly this purple lipstick. So nice.

  ReplyDelete
  Replies
  1. The lipstick seems SO gorgeous! Shade is plain amazing and I think I need to buy it for the autumn...

   Delete
 6. Olen miettinyt uuden mustan luomivärin hankintaa, tuo Make Up Storen vois olla kyllä hyvä ja Oulusta löytyy onneksi liikekin. :) Toinen vaihtoehto ois Grimas ja sitäkin saa Pila-Palasta. Btw, tervetuloa Ouluun, törmäillään! ^w^

  ReplyDelete
  Replies
  1. Käsi sydämellä, osta toi Make up storen. Ihan huippu ja superriittoisa, minunkaan käytöllä ei näy vielä ees hirveästi kulumista :D Ois kyllä huippua törmäillä, syyskuu menee vielä töiden perässä reissatessa mutta sen jälkeen oon enimmäkseen Oulussa ja toivottavasti silloin kerkeäis kahville tai jotain?

   Delete
  2. Ehdottomasti! Kahville tai päiväkaljalle? Sovitaan FB:ssä vaikka tarkemmin. :)

   Delete