Vaihtoehtointiaani

Vaihtoehtointiaani

Tuesday, 27 August 2013

Meh wants form Etsy

I'm not feeling that great atm, so I decided to lock up inside and try to drink (water) as much as possible to feel a bit better. I've been browsing Etsy for hours now and now I want to share some me-wants with you guys:

This gorgeous necklace is from here and the price is not too bad either. Hmmm, maybe, just maybe...

This candle holder is just magnificent! And recycled, too. And it's from here.

I've been admiring the art of this seller for some time now. I hope to manage get one of these beauties before our house warming party from here.

Talk about art, this item would also be nice detail in our cave...from here

And finally, some hype about my favourite tv-show...


Agent Cooper, I would like to serve you a damn good cup of coffee! 

4 comments:

 1. Ah, lovely stuff. Etsy is a dangerous place for wallets.. I hope you feel better soon!

  ReplyDelete
  Replies
  1. I think it's the place where most of the wallets suffe very painful death... I do feel better already thank you very much :)

   Delete
 2. Minä tyhmänä kyselen nyt ihan kauheesti, muttakun! :DD Kauheesti kiinnostaisi tuo Etsy ostopaikkana, vaikka mitä ihanaa kun löytyy mutta niin en ole ikinä tilannut ulkomailta. Veli on ja kyllä tietää miten tuo PayPal toimii, että hän nyt ossais sen puolen kertoa. Kiinnostaisi tietää millaisia kokemuksia sulla on ollut tuosta paikasta ylipäänsä? Onko jotain mitä on hyvä tietää ostaessa? Onko sattunut mitään huonoja kokemuksia? Niin ja tällaista yleistä muuta jos vaan mitenkään jaksat/viitsit kertoa tälle savolaiselle ummikolle.. :D Onko tuo Paypal muuten ihan luotettava maksumenetelmä?

  Kiitos kaunis ja halaus sulle jos vaan tosiaan jaksat vastailla. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Paypal on kyllä ihan luotettava tapa maksaa, syötät vain korttisi numeron ja takana olevan koodin ja maksut menee SUORAAN kortilta. Muutaman kerran on jäänyt joku tavara saamatta, tällöin myyjä on korvannut sen rahassa tai lähettänyt uuden tavaran tilalle. Ei moitteen sanaa ainakaan mulla tuosta systeemistä, ihan turvallisin mielin oon tilannut ulkomailta jo 3 vuotta :)

   Delete