Vaihtoehtointiaani

Vaihtoehtointiaani

Friday 30 September 2016

Otsikoton

Jaha. Mitäs sitä on tässä tapahtunut. Töitä, töitä ja töitä? Aloitin mie sentään tässä myös psykologian opinnot avoimessa yliopistossa, toivoisin vielä joskus saavani ne opettajan paperit itelleni niin vois sitä filosofiaa ja psykologiaa opettaakin. Sillä välin sitten homehdun vähän vähemmän innostavissa työpaikoissa....


Hautauduin ihan innoissani kirjavuoren alle, en äkkiseltään keksi juuri mitään kiehtovampaa, kuin varhaislapsuuden kehityspsykologia! Lähipiirissä onkin onneksi yksi alle vuoden ikäinen neiti, joka varmaan joutuu hyvin tarkan syynäyksen alle. Voi raukkaa :D

Ja näin se hajoaa työpaikalla :D Rakastan asiakaspalvelua ja niin edelleen.

Täytyy myöntää, että nyt kun pamahti edellisestä duunista lomarahat ja uudesta duunista palkka, niin shoppailtua on kyllä tullut. Kenkiä kolme paria, jotain perusvaatetta ja tää läppäri. Hups :D Mutta esimerkiksi nämä Dr Martensin Darciet, jos laadun takia voisi kusta hunajaa niin sen tekisin!

Pikku-Myy goes fetish vai miten se meni. Mutta ihanat ovat, täytyy venyttää ja muokkauttaa hieman omaan jalkaan sopivammaksi kun on niin helkkarin rintava jalka. Ainainen ongelma!



Tässä nyt parit asut, melko toisistaan poikkeavia? Eka oli töissä yhden päivän asuna, ja alempi taas ihan kaupassakäyntiä varten. Harmittelen aina sitä, että kaappi on täynä kivoja vaatteita, joita en koskaan käytä. Nyt skarppasin!

Nyt jatkan ihanan rentoa ja ennen kaikkia VAPAATA viikonlopun viettoa, huomenna meinasin tehdä amerikkalaisia pannareita aamupalaksi ja sitten suunnata Ouluhallin suurkirpparille löytöjä metsästämään!

Oikein ihanaa viikonloppua kaikille <3

2 comments:

  1. Ooh onnea uusista Dr. Martenssin Darcieista! Siis aivan uskomattoman ihanat käyttökorkkarit. Miullakin vuosia ollut ne normina nahkapintaisena ja istuvat miunkin leveähköön jalkaan kuin hansikkaat. Voisin hehkuttaa niitä monoja loputtomiin! <3 Aikanaan myin kenkäkokoelmani suurimmilta osin pois mutta nämä kyllä jätin, en todella raaskinut luopua. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alan olla vahvasti sitä mieltä, että tarvitsen nämä popot myös nahkaisina :D Tuo kiiltonahka on niin arka halkeamille, että kovempaan käyttöön nahka olisi parempi.

      Delete