Vaihtoehtointiaani

Vaihtoehtointiaani

Monday, 2 September 2013

On my playlist right now

Let's have a short music check just to keep myself on track about what I actually like to listen. Right now it is:

The latest album from Watain! Pure love it is.

Obviously I just can't get rod of these female artists. It just so nice to listen something calm and soothing on the contrast for metal.

The teeny tiny goth in me enjoys this kind of music. And also some 80's hits.

Yup, you heard me right. 80's rocks big time.

I think that it would be time to do some REAL posts, but I still don't know where's my camera. Hilarious :D But don't you worry, I figure something out. For now, ave.

5 comments:

 1. Outo yhteensattuma. :o Minä nimittäin olisiko tunti-pari sitten kuuntelin tuon uuden Watainin kappaleen Youtubesta. Ihan huvikseni kun siitä tuli joku suositus etusivulle eikä ollut muutakaan kuunneltavaa. Ihan jees, kuulosti tosi paljon Dissectionille. O.o

  ReplyDelete
  Replies
  1. Uuh, Watain! <3 Edelleen odottelen että pääsisin keikalle.

   Delete
 2. Waters Of Ain on ainoa kappale, joka on jäänyt mieleen. :) Ja siitä tykkään. Se alku varsinkin, siinä on jotain joka pistää miettimään. En tiedä mitä, mutta se tulee aina kun tuon kappaleen kuulee.

  ReplyDelete
 3. Hmm, pitää kyllä ottaa tuo bändi tarkempaan syyniin, tulin siis tähän tulokseen kun kuuntelin Youtuben kautta tuota uusinta The Wild Hunt -levyä. Sen verran lupaavalta kyllä kuulosti ja kuuntelin tuota vanhempaakin tuotantoa. Tunnelma ja tuo "dissectionmaisuus" (paremman sanan puutteessa näin :D) iskee kyllä mukavasti (jostain videohaastattelusta kuulinkin, että ko.bändi on vaikuttanut ilmeisen paljon tuohon heidänkin soittotyyliin.. näin muistelen). Minua on aika hankala saada kiinnostumaan uusista bändeistä, olen vissiin aika vaativa tapaus musiikkimakuni suhteen. :D Tai no, spesifi.

  Aasinsillalla tuli mieleen, Dissectionin Storm Of The Lights Bane levy pitäisi ottaa pitkästä, pitkästä aikaa kuunteluun. Se on todella hyvä, on vaan jäänyt kuukausien ajaksi pölyttymään tuonne levyhyllyyn. Nooh.. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mulla on valitettavasti tuo dödis jääny valitettavan vähälle kuuntelulle, nykysin tulee kulutettua lähinnä vaan bläkyä ja jotain ihme huminamusiikkia :D Ukko onneks kuuntelee enemmän tuota death-osastoa joten ei pääse ihan sammaloitumaan sekaan osasto tuolla korvissa.

   Delete