Vaihtoehtointiaani

Vaihtoehtointiaani

Friday, 11 October 2013

civilised metal chic

civilised metal chic


Karen Millen wool shirt
karenmillen.com


Gucci tank top
tessabit.com


River Island black short shorts
$24 - riverisland.com


AllSaints heel booties
allsaints.com


Genie by Eugenia Kim beanie cap
intermixonline.com


Liebeskind brown leather belt
$88 - question-air.com


Fingerless glove
bluebanana.comThe reason I have not posted in a while is that I've  had so much in my mind lately. One of those things is that I don't feel like myself anymore in very gothic clothing. This is kinda disturbing since it's been my style for over 5 years now and very distinguish for me.

So what is the style I feel my own right now? I just made an purchase to H&M and it contains just regular things: checkered shirt, velvet leggings, chiffon shirt etc. I think that now I'd love to wear clothes that are something between gothic and hipster. More hippie you could say.

Anyway, I tried to look for pictures that might clear up what I am trying to tell you.


6 comments:

 1. Ymmärrän kyllä tuon hämmennyksesi. Mulle on tullut ehkä jossain määrin jonkun "sosiaalisen paineen" (en edes tiedä, miksi sellaiseen sorrun) takia, ja toki muutenkin, entistä minimalistisempi tyyli - en olisi ehkä kolme vuotta sitten uskonut pitäväni sexy secretarya kohtuu suoralinjaisen hameen kanssa. Aiemmin suoremmat hameet menivät lähinnä minimitassa, pitemmissä piti olla A-linjaa. Toki vanhat kunnon puhvihihat näyttävät edelleen ihan huisin hyviltä, mutta jotenkin on alkanut ahdistua siitä, että ne herättävät liikaa jotain larppausmielikuvia (joo, huono termi), joista olen muutenkin hätääntynyt jos joku on kysellyt jotain siihen viittaavaa. :D

  Kätevää sinänsä tuo suuntauksesi, tuntuu olevan ainakin tuollaisia liehukejuttuja paljon nykyään liikenteessä. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ai niin, ja hyvää nimipäivää. ;)

   Delete
  2. Thih, kiitoksia! Joo en tiedä, harmittaa sinänsä kun katsoin vanhoja kuvia niin siellä on aivan upeita vaatteita ja asuja mutta ei enää jaksa nähdä niin paljon vaivaa, enkä kyllä enää jotenki siedä juurikin sitä huomion määrää jota niillä asuvalinnoilla sain :D Nyt mennään tällä noitatyylillä!

   Delete
 2. Tykästyin noihin asuvalintoihin, tuollaisia olisi kiva pitää itsekin. :) Selkeälinjaisia vaatteita, ei mitään liian silmiinpistävää. Rennompi tyylikin pukee sinua, tykkäsin todella paljon entisen blogisi aikaisesta, naisellisesta "metallityylistä". Kuten Horroskin niin myös jollain tavalla minäkin ymmärrän tuon persoonallisen tyylin huomiotaherättävyyden - jotenkin ironista kirjoittaa tällaista (tarkoitan, ihan kun itsellä olisi kamalasti kokemusta tästä : D) kun oma pukeutumistyyli on "kunhan-joku-musta-pitkähihainen-kaapista-ja-jotkut-farkut" : D mutta joo. Olen kokeillut sellaista "kohtalokkampaa" tyyliä ja aina, siis ihan aina, tulee olo että nyt en ole omassa nahassani. Clothes that wear you. Se ei saisi mennä niin. Joskus on mukavaa pitää hametta, pitkät ja polvipituiset on vuosien takaista rakkautta - sellaisina päivinä kun tarkenee. Sääret on sen verran palelevaa sorttia, että pakko ajatella käytännöllisesti varsinkin näinä viileimpinä keleinä. Panostan sitten meikkaamiseen, vaatteet ei ole juuri herättänyt suurempaa mielenkiintoa. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Olin just sanomassa että hankala yrittää pukeutua kivasti tässä ilmastossa - plus Oulussa on sata kertaa kylmempää kuin Lapissa! En tajua miten tarkenen täällä koko ens talven. Hrrr.

   Delete
 3. Voin kuvitella että siellä pohjoisessa on oikeasti kylmä. Aina joka syksy ihmettelen tätä samaa, miten sitä tarkenee talvella. Keho ei ikinä täysin totu kylmyyteen, tällainen vilukissa kun on. Älytön vaatteiden tumppaaminen päällekkäin ennen kuin pakkasmittari lähestyy -30 ja miten sitten kun onkin tuon verran, ei näy muuta kuin silmät. : D Voi ei, toppavaatteet..

  ReplyDelete