Vaihtoehtointiaani

Vaihtoehtointiaani

Wednesday, 20 July 2016

Mitä kuuluu Olivialle?

Burleskiminäni on edelleen voimissaan, vaikka aika ajoin podenkin melkoisia taiteellisia kriisejä. Kuitenkin aina jostain saa aina uuden hyvän idean, ja kipinän johonkin uuteen numeroon ja taas sitä mentiin! Viime keikka oli Kemin Rantamakasiineilla, KesäkissaBluesin yhteydessä, seuraava puolestaan elokuussa. Siitä ehkä lisää myöhemmin.

Tässä hiljaiseloni aikana olen siis työnteoltani ehtinyt myös viettää erittäin glamouria elämää, joka poikkeaa melkoisesti työmeikästä ja varsinkin siitä tyypistä, joka rymistelee festareilla vastaan. Huuhkaja ei ole nähnyt vielä yhtään showta! Hän tuppaa olemaan aina itse töissä jossain muualla, kahden keikkailevan ihmisen on vaikea sovittaa aikataulujaan yhteen.

Ajattelin tähän lätkäistä muutamia kuvia ja selittää, millaisia juttuja oon tehnyt.

  Kun muutin Tornioon, samoihin aikoihin eräs kuvaaja otti yhteyttä burleskieukkoihin Rovaniemellä, ja erinäisten mutkien kautta päädyin hänen kameransa eteen. Ollaan nyt muutaman kerran kuvailtu erilaisia juttuja, ja tässä on yksi otos jota olen Olivialla käyttänyt promokuvana. Tykkään!


Vappuna järjestimme Rovaniemellä isomman koko illan shown, jonne halusin tehdä jotain uutta. Päädyin aina ihanan Twin Peaksin mukaiseen teemaan, johon oon upottanut erinäisiä sarjasta tuttuja juttuja. Vain tosifanit tajuavat ja muut ovat sitten ihan pihalla :D Tässä siis Dance of a Dreaming Manin tahtiin riisumassa Rovaniemellä.

 Tässä ollaan Jyväskylässä! Biisi on Rob Zombien Living Dead Girl, ja hahmo sellainen Miss Reaper-tyyppinen tytteli. Ihan hauska, tätä tein yhteen väliin enemmänkin.


Tämä on..marraskuulta? Teemana oli eläintarha, ja tämä oli myös Midnight Sun Burlesquen (linkki linkki HÄR) ja halusin jotain pakana/suomenusko/luontoteemaista numeroa. Tästä numerosta tykkään itse ehkä eniten ikinä. Kuunnelkaa biisi, johon tämän tein, niin ehkä ymmärrätte miksi... :D

Jos joku teistä on kiinnostunut burleskista, niin suosittelen todellakin kokeilemaan! Ihan vaikka vain ensin kotona omaksi ilokseen, ja sitten tietty voi kysellä lähimmiltä esiintyviltä yhdistyksiltä / porukoilta onko tarvetta esim. pick-upille tai juontajalle. Tämä touhu vie kyllä mennessään. Glitteriä ei oo ikinä liikaa tässä synkeässä maailmassa, sanon mie.


No comments:

Post a Comment