Vaihtoehtointiaani

Vaihtoehtointiaani

Thursday, 28 July 2016

Miksi halusin taas blogata?

Tänään mietin, mistä haluaisin seuraavaksi kirjoittaa. Olette jo huomanneet, että olen siirtynyt taas kirjoittamaan suomeksi. Tämä ihan siitä syystä, että suomi nyt vain tuntuu luonnollisemmalta ja töissä saan käyttää englantia ihan enemmän kuin tarpeeksi. Muitakin muutoksia on luvassa. Siinä missä ensimmäinen blogini Blood Countess oli ihan puhtaasti materiapainotteinen blogi, niin Macabre Hippie ja Vaihtoehtointiaani on enemmänkin syntynyt tarpeesta tuoda esille jotain aitoa minusta itsestäni, ajatuksistani ja arkisesta elämästäni.


Kuvassa minä itse, arkisena päikkäreiltä nousseena ja varsin räjähtäneenä.

Haluan keskittyä nyt enemmän tähän lifestylepuoleen, mikä tekee minun elämästäni juuri minun elämäni. Mitä asioita teen, mitkä jutut ilostuttavat ja vihastuttavat, mistä haaveilen ja mitä me tehdään Huuhkajan, Ohton ja Janiksen kanssa (tällä hetkellä Ohto vetelee sikeitä, äskettäin tuhoisin mun sylissä. Janis mutustelee sirkkaa).

Halusin myös tuoda Internettiin taas jotain helppoa luettavaa, joka kuitenkin parhaimmillaan parantaa jonkun kurjaa päivää ja toisaalta taas saa ajattelemaan.

Mulla itselläni surettaa se, kuinka tylsistyneitä ihmisaivot nykyään ovat. Kaikki tämä valtava tietoturva turruttaa. Ja kaikki ei ole edes tietoa, vaan pelkästään erilaisen datan tulvaa. Ei ole enää aikaa hiljentyä ja pysähtyä miettimään, missä oikeastaan on järkeä ja järjellisyyttä.

Mulla ahdistaa myös tämä täydellisyys, jota tupataan joka tuutista. Mie pidän ihmisistä, joilla on oikea elämä. Joilla on iloja ja suruja, oikeaa elämää. Inhoan kiillotettuja, pelkästään täydellisyyttä korostavia blogeja, joista ei löydy oikein mitään sisältöä. Sanalla sanoen, en voi sietää sellaista muovista maailmaa.

Lemppariblogejani ovat esimerkiksi rakkaan ystäväni  Sereijanin blogi, Aallottaren kirjotukset suomenuskon ja hyvän musiikin siivittämänä ja Marjutin elämänmakuinen blogi.

Mitä mie haluaisin sanoa lukijoilleni? Olette ihania ja huikeita. Haluaisin, että kukaan teistä ei vertaile itseään meikäläiseen tai keneenkään muuhun ja ajattele, että olisipa mullaki tuota ja tuota tai näyttäisinpä mieki tuolta. Koska jokaikinen teistä on jo ihan tarpeeksi. Ihan vain se, että on oma itsensä on jo tarpeeksi, ja sen pitää riittää teille ja kaikille muillekin. Koska se, että pystyy olemaan ihan pelkästään oma itsensä nykymaailmassa onkin jo melkoinen haaste ja seikkailu.

Ensi kerralla voisinkin vähän valottaa näitä meidän häävalmisteluja. Mie meen naimisiin, älytöntä! Ja ihanaa <3 Tosin täytyy hoitaa tää muutto ensin alta, voi juku...

Ps. Tuli mieleen muutosta, mie oon tainnu tulla vanhaksi koska olin ihan mielissään cittarissa ja ostin meille saunaan sankon ja saunakauhan :D mutta onhan se hieno!!!!

6 comments:

 1. Mie ihan häkellyin kun näin blogini linkin tässä postauksessa :D Kiitos. Tosi huiman hienoa lukea positiivista palautetta, etenkin ihmiseltä kenen kaikki blogit on vuosikausia kuuluneet omiin lemppareihini!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aww, kiitos. :3 Mutta keep up the good work, sinun tekstejä ootan aina!

   Delete
 2. Kiva kun bloggaat taas! Tosi moni blogi tuntuu jääneen tauolle ja lukulista ei päivity enää kuin kerran-pari viikossa. Omakin blogi on tosin nyt kesän ajan jäänyt vähän taka-alalle, mutta luulen että syksyllä inspiroituu taas kirjoittelemaan enempi!

  ReplyDelete
  Replies
  1. sun postauksia oottelen iteki aina vesi kielellä!

   Delete
 3. No voe että <3 On niin muikeaa kun siunki postauksia näkyy taas täällä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hihkaisin myös ku näin sinun postauksen! :D

   Delete