Vaihtoehtointiaani

Vaihtoehtointiaani

Friday, 22 July 2016

Muutto-ajatuksia ja sisustusinspistä

Kun muutettiin tähän Tornion asuntoomme, olin aivan ihastuksissani koska en ole tähän mennessä asunut vielä näin uudessa ja isossa asunnossa. Nyt kuitenkin edessä on JÄLLEEN KERRAN muutto pienempään kaksioon Ouluun, ja tavaraa on ihan...järjettömästi. Pinterest on kyllä laulanut taas suruvirttä kun olen etsinyt vimmastusti vinkkejä pienen tilan säilytysratkaisuihin. Pirttikalustomme joudumme varastoimaan muualle, koska tulevaan asuntoon ei mahdu ruokapöytää. Jos sitten joskus vielä on sellainen asunto, että voi syödäkin pöydän ääressä.

No kuitenkin. Joitain juttuja tulee ehkä hankittua, ja niistä ensimmäisenä hoitui sänky. Onneks Huuhkajalla on ihan loistava lankomies, joka lupautui hakemaan meille Oulusta sängynrungon. Se on täydellinen <3

Kuva täältä

Eli tuollainen musta, hieman ehkä fetish-henkinen rautasänky löytyi. Mulla on jo visioita, meillä on sellaiset raskaat punaiset samettiverhot jotka suorastaan huutavat päästä tuon kaveriksi. Täydellistä makuuhuonettani tulee häiritsemään ainoastaan Huuhkajan tietokonepöytä, mutta ehkä sen kanssa selvitään.

Kuva täältä

Sisustustilpehöörien puolesta makkariin sopisi myös erilaiset lampetit ja hopeatarjottimet kynttilöillä. Tarjottimia olenkin jo kerännyt, lampetit ovat siis vielä hakusessa. Päiväpeittoa meillä ei ole ollut koska vihaan sen levauttamista lattialle yöksi. Nyt ehkä kuitenkin haluaisin uuden päiväpeiton, kun on uusi sänky ja kaikkea. Jotain mustaa ehkä kuvioinnilla.
Kuva täältä 
Kuva täältä

Makuuhuone on oikeastaan ainoa huone, jossa haluan näkyvän mitään muuta meistä kuin tätä pakana/suomenuskohenkisyyttä. Se saa jäädä tuollaiseksi erotiikkadungeoniksi :D Gotiikkaa ei tule muualle.

Meillä on mun isän tekemä huippuhieno sohvapöytä, jossa on heinäseipäistä tehty ulkopuoli ja ledivalot sisällä, lasikansi päällä. Äkkiseltään en löytänyt hyvää kuvaa, mutta tässä sneak peak, jossa Ohto näyttää mallia tän kesän muotiasusteista...


Tuonne sisälle tosiaan saa kalloja, sarvia sun muuta tilpehööriä kivasti esille. Isi on niin taitava <3

Mitäs muuta. Erinäisiä luita ja kallojahan tuota on jo kertynyt, joten niitä täytyy tietenkin saada esille. Myös korppikaverit Olavi ja Kalevi (tosin epäilen että Kalevi ois kuitenki Kerttuli, on se sen verran sirompi tyyppi kuin Olavi...) muuttavat tietenkin mukana ja saavat paraatipaikat seinältä.

 Hää tässä on hirviherra Mooses. Oli jo sen verran ottanut vihreetä ihteensä, että mie katoin parhaaksi vetää hänet mattamustalla tämmöiseksi trve kvlt-versioksi. Nykyisin majailee Janiksen terran päällä.

Kalmakaverit. Tätä tapettia tulee jotenkin ikävä! Oli kuitenkin ihan kiva salonkihenkinen olkkari kun tämä oli yhdellä seinällä.

Summa summarum: helvetisti luita, luonnonantimia ja ripaus mustaa. Puukuvioita, eläinaiheisia koristetyynyjä (joita mulla ei muuten ole lupa ostaa enää yhtään, höh). Kerrottakoon, että Huuhkaja omistaa käsittämättömän määrän kaikkea pöllökrääsää. Äkkiseltään olohuoneesta laskin 7 pöllöä.

Onhan mulla tosiaan tuo Pinterestikin! Sieltä voi käydä kurkkimassa miun tauluja sisustuksesta ja esim. häistä. Niistä täytyykin kirjoittaa vielä myöhemmin. Mekkokin on jo ostettu ja Huuhkaja sen myös nähnyt, joten sen voinee teillekin jakaa.

Ohtolta vielä kesäiset terveiset. Kuva on otettu vanhempieni kotoa Kittilästä, jossa tätä saattaa käyttääkin pihalla. Tosin ei tää hirveästi tykkää olla ulkona, ruoho vissiin kutittaa masua.


4 comments:

 1. No niin. Nyt mun sitten oli asennettava se Pinterest missä oon niin monesti tahtonut käydä mutten oo sitten kuitenkaan kirjautunut :) Aika kätevä "ideapankki".
  Täytyy ajatuksella katsoa sun taulut läpi, Lappish Wedding kansioon jo kurkistin. Ihania juttuja häitä ajatellen oot kerännyt sinne :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha, budjettia ajatellen onkin ihan hyvä pitää tällaiset pakana/suomenuskohäät, niin paljon kaikkea koristetta saa suoraan luonnosta. Ja ovathan ne sitten ekologisiakin kun ei tarvihe mistään Kiinasta tilailla metrikaupassa shifonkia tai muuta roinaa...

   Pinterest on kyllä huippu, suosittelen kurkistamaan esim. joulua varten noita DIY-lahjoja, jopa meikäläisen kaltainen räppäkäpälä ehkä saa tehtyä itsetehdyt lahjat tänä vuonna. :D

   Delete
  2. Kiitos vinkistä, luulen että saan jokusen tunnin kulutettua tuolla kunhan pääsen alkuun :D
   p.s. tykkään tosi paljon teidän sisustusjutuista, olemassa olevista sekä suunnitelmista. Mooses on kerrassaan upea!

   Delete
  3. Mooses ja ehtoinen emäntä kiittävät!

   Delete