Vaihtoehtointiaani

Vaihtoehtointiaani

Sunday, 7 August 2016

Black metal goat 666

Otsikko viitannee tähän tämänpäiväiseen trve kvlt-asuun sekä herkulliseen lounaaseen!

Kuten tiedättekin, oon Kemissä töissä ja siellä työvaatteet ovat vähintäänkin...ei minun tyylisiä. Näytän Tuutikilta työvaatteissa. Siispä aina kun tulen Ouluun omien ihanien vaatteideni luo olen aina ihan intopiukeana pukeutumassa kivasti.

Huuhkaja ystävällisesti suostui kuvaamaan päivän asun ^^


Päivän asussa mukana fetish-henkinen liehumekko Etsystä, Actual Painin Baphomet-leggingsit, tuollainen huivihuppu Raven Chant Designilta ja kengät kirpputorilta. Oikein kiva asu, tykkäsin ite kovasti.

Asu kun sattui olemaan tämmöinen viimeisen päälle bläk medl, niin täytyypä jakaa heti myös linkki astetta kovempaan biisiin (sillähän ei tietenkään ole asian kans mitään tekemistä, että kyseessä on Huuhkajan bändi,haha!) MÖRKÖMUSSIIKKIA HUI!Kun tuli puhe siitä vaatekaapista, tässä tää henkarikaappi. Peruskuteet ovat sitten toisessa. Hups :D


Kotia ku pääsin vaihdoin vielä vähän kevyempää päälle. Huuhkaja ainakin tykkäsi kotiasusta :D

Tosiaan se vuohilounas. Oulussa kun lähtee tyttöjen kesken juoruilemaan ja syömään, päätyy luonnollisesti Kauppuri vitoseen. Täällä minun vakio on vuohenjuustoburgeri, pienet (eivät muuten ole pienet!) ranut ja Cokis lasipullossa. Piece of heaven. Kiitos Karo kuvasta! Ja kaikki muutekin ihanat emännät seurasta, tulipas tarpeeseen vähän räkättää akkain kesken.


Tässä yhtenä päivänä käveleskelin Kemin kämpiltä sisäsatamaan tarkoituksenani pyytää vähän Pokemoneja. No, voin sanoa että Kemi on Pokemonin pelaamista varten aivan surkea paikka, Torniokin oli parempi :D Jatulintarhan pääsin viimeinkin ikuistamaan, se on aivan työpaikkani vieressä ja vasta nyt sinne maltoin suunnistaa! Oulun seudulla näitä on enemmänkin, samoin täältä löytyy esimerkiksi jätinkirkko Muhokselta. Sinne olemmekin suuntaamassa jahka töiltä ehtii.Seuraava homma olis ruveta tiskaamaan ja pyykinpesuun. Pitäisi myös hakea yksi torakka Janikselle, mummo on seitittänyt siihen malliin terraansa että taitaa olla nälkä. Itse en halua kasvattaa mötöjä vain yhtä tarantulaa varten, kun Ohtokaan ei oikein elävien ötököiden päälle ymmärrä. Haen sit tälleen yksittäin, onneksi tässä lähellä on yksi torakkafarmari!


7 comments:

 1. Ooh, en ole koskaan käynyt jätinkirkolla joten olisi tosi mielenkiintoista nähdä kuvia sieltä Muhokselta!
  Tuommoiset isot huput ovat ihan parasta. Muutenkin ihanan liehuvainen asukokonaisuus. Arvelinkin Huuhkajan bändiksi Curse Upon a Prayeria. oltiin Tampereella viime talvena keikallakin :) Jätettiin bändin käyntikortti hotellisviitin uuden testamentin väliin jotta seuraava "true believer" nielaisee kielensä kun avaa opuksen, toivottavasti :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jahka päästään käymään niin varmasti tulee kuvia. Pitäisi tehdä jokin kooste noista reissuista, joita on ehtinyt käymään.

   Hah, kerroin tuosta käyntikorttijutusta Huuhkajalle ja reaktio oli erittäin positiivinen :DD

   Delete
 2. Superisti kaunis tuo liuhumekko! Ja asu muutenkin 10+. ^.^ Kivaa että oot palannut blogin ääreen!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Luin ensin et luihumekko :DDD kiitos <3

   Delete
 3. Wow, you look wonderful, the dress is awesome!

  ReplyDelete
 4. Wow, you look wonderful, the dress is awesome!

  ReplyDelete