Vaihtoehtointiaani

Vaihtoehtointiaani

Sunday, 14 August 2016

Mörrimöykystä burleskidiivaksi

Hei ihanat!

Olin eilen burleskikeikalla Oulun Setan erotiikkabileissä Rummer's Clubilla (jotka tosin itse nimesin dildobileiksi, haha), ja ajattelin että tässäpä oiva tilaisuus valottaa vähän minun valmistautumisrutiineja teille lukijoillekin.

Olo oli todella ei-hehkeä, olin aiemmin käynyt työhaastattelussa ja olin väsynyt, nälkäinen ja päänsärkyinen. Vaan ei auta, naisen on tehtävä mitä naisen on tehtävä joten suihkun kautta pynttäytymään.

Jossain vaiheessa huomasin, ettei mulla ole ollenkaan piilolinssejä, mutta se ei toisaalta haitannut, silmälasit sopivat ihan kivasti illan numerooni.

Lähtötilanne, räjähtänyt ja väsähtänyt eukko. Kuva liittyy omaan henkilökohtaiseen kampanjaani, jossa haluan julkaista somessa muitakin kuvia itsestäni, kuin niitä superisti viilattuja ja kauniita. Koska kukaan ei ole aina parhaimmillaan.


Sitten lähdetään pakkeloimaan. Lavalla meikkien täytyy olla ihan törkeän vahvat, jotta ne näyttävät yhtikäs miltään yleisöön. Enemmän on enemmän, ja glitterissä ei voi säästellä. Mulla käy sääliksi kaikkia järjestäjätahoja, koska takahuone on aina kuorrutettu glitterillä ja paljeteilla. Tirsk :D

 Täsmäaseet! Vasemmalta oikealle NYXin Matte Lipstick (sävy Transylvania), Urban Decayn primer, Nyxin täydellisen tumma huultenrajauskynä, Make Up Storen huulipuna (sävy Black Orchid) ja Make Up Storen luomiväri (sävy Pollution). Huulille eksyi eilen Make Up Storen puna.

Luomiväripalettini on itse täydellisyys, Urban Decayn herkullinen Naked Smoky. Kaiken jämäyttää paikoilleen Urban Decayn All Nighter setting spray.


Sitten päästään tähän vaiheeseen. Tukka kiharrettu (itse asiassa en ole vieläkään jaksanut alkaa sitä setvimään) ja sellaiset vaatteet päälle, jotka voivat olla esillä ennen esitystä. Noin puoli tuntia ennen showtimea on aika siirtyä bäkkärille liimaamaan paikoilleen tasselit (jotka itselläni pysyvät paikoillaan Grimasin partaliimalla) ja vaihtamaan vaatteet.


Sitten mentiin! Oli kivaa, yleisö tykkäsi ja sai jutella tosi paljon jälkeenpäin hurmaavien ihmisten kanssa. Oululainen Kinky Carnivalin porukka oli myös paikan päällä, ja kyseiset leidit ovatkin ensi viikonloppuna myös lavalla, samassa paikassa. Teemana populaarikulttuuri, ja itselläni niin harmittaa etten pääse paikan päälle koska olen Helsingissä töissä, nyyh.

Tällaista! Jossain vaiheessa täytyisi päästä esittelemään hieman erästä vaaterykelmää, joka eilenkin päätyi päälleni. Kyseessä on Lip Servicen vanhempi ja jo harvinaiseksi käynyt mallisto, jota olen metsästänyt ebaysta ja enää puuttuu oikeastaan pitkä mekko. Siitä kuitenkin myöhemmin lisää.

No comments:

Post a Comment