Vaihtoehtointiaani

Vaihtoehtointiaani

Wednesday, 3 August 2016

Korpikuusen kannon alla on mörrimöykyn kolo

Huhheijaa. Melkoinen muutto taas, mie vihaan yli kaiken muuttamista! Sanoinkin Huuhkajalle, että tästä ei todellakaan muuteta seuraavaan viiteen vuoteen yhtään minnekään.

Tosiaan, nyt sitä ollaan oululaisia. Tosin mie käyn edelleen Kemissä töissä, mutta se on onneksi niin lähellä että saattaa vaikka ajaa yöksi kotiin. Toinen, kalustettu asunto mulla on Kemissä sitä varten jos en jaksakaan ajaa illalla takaisin Ouluun. Kätevää. Ja kallista...

No kuitennii. Täällä ollaan myllätty hullun lailla, jotta saadaan 62 neliöön mahdutetut tavarat sullottua 46 neliöön. Tältäpä täällä nyt näyttää, vielä jotain irtolaatikoita siellä täällä...


 Pieni mutta nyt ihan toimiva köökki. Edellisen kämpän keittiö oli valtava! Joten nyt kun mun piti tunkea kaikki ihanat leivontavälineet näihin laatikoihin niin olihan siinä haastetta. Varsinkin kun yksi kaappi lähtee vielä pois tiskikoneen tieltä. Apua.
 Tässä tämä paljon puhuttu isin tekemä sohvapöytä. Heinäseipäitä kotipuolesta ja ledit sisällä. Sisälle olen jemmannut poron kallon, korpin kallon, kiviä, lehtiä ja jäkälää.

 "Wardruna-seinä" eli kaikennäköistä härpäkettä. Kauriin leukaluita, kannelta, juomasarvia, korppeja ja karhun kalloa löytyy. Kirjahylly, ei puhuta siitä...
 Eteinen. Kenkähelvetti ei näy tästä, mutta kenkiä on kaapit ja lokerikko täynnä :D

THE sänky. Tämä oli melkoinen murheenkryyni, myyjä ei ollut ystävällisesti ilmoittanut, että kolme viidestä kiinnityspultista on katkennut rungon sisään. Tästä asiasta ei päästy yksimielisyyteen, ja tein asiasta rikosilmoituksen. Oppiipahan mokoma.
 Hetken mietin, tarvitseeko Huuhkajan strategista persvakoa sensuroida, mutta onneksi se taitaa juuri jäädä piiloon! Tässä viihdekeskus. Ja pöllöjä lisempää. Niitä riittää.

 Pentti-karhu, Kikka-kettu, suitsuttikuppi ja karhun kylkiluita.  Mur.

Pöllöjä. Vielä keskeneräiset sommitelmat hyllyillä, ja valtaisa sohva. Tosin jos kahdestaan rellotetaan sohvalla ja katsotaan Family Guyta, niin jo tulee ahdasta. 

Vielä olisi projektina etsiä jokin sopiva seinälampetti makkariin, ja ehkä maalata jokin riimu tuohon Wardruna-seinälle. 

Tämmöistä täällä! Jahka parveke saadaan nätiksi voisin jakaa jotain tunnelmallisia kuvia teekupin äärestä. Siitä haaveilen tällä hetkellä, oma parveke syyspimeällä, anopin kutomat villasukat ja jättitörpöllinen teetä. Kuulostaa ihanalta. 

6 comments:

 1. Wardrunan bind-rune seinälle? Siinä on melkein kaikki riimut samassa kuvassa. Nuorempaa ns. norskien futharkia osa mutta eihän se mitään. Viihtyisän näköinen mörköluola <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. No itseasiassa just sitä riimua ollaan mietitty :D

   Delete
  2. :D Mie oon myös miettinyt, mutta käsivarteen. Ois tosi hieno. Hieman hidastaa tuo Dissection-tatuointi ideaa, en tahdo olla kävelevä metallimainos. Mutta oisko 2½ bänditatuointia kumminkaan liikaa..

   Delete
 2. Mutta toisaalta se menis myös pakanatatuoinnista. Ei huono!

  ReplyDelete
 3. Ihan huikee tuo sohvapöytä! Meillä on kanssa uusi etsinnässä, kun nykyinen on liian pieni. Kaveri tosin lähtee opiskelemaan puusepäksi, niin varmaan tilataan sitten häneltä suoraan sopiva pöytä. Muutoinkin oikein mukavan oloinen kämppä teillä. :) Ps. Itsehän datailen juuri parvekkeella pimeässä, napit korvila. :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Isi on taitava :3 pinterest laulamaan ja pöytää suunnittelemaan!

   Delete